maanantai 7. tammikuuta 2013

Mommy, it's over!

No voihan, Joulu kai sitten virallisesti meni siinä :/

En raaskinut vielä eilen luopua koristeista, mutta tänään sai kuusi kyytiä ja päätyi pihalle (roskiksen päällä komeili myös naapurin piparkakkutalo :D jollakulla muullakin oli ollut ilmeisen paha joulueroahdistus, eikä ollut raaskinnut heittää sitä astiaan. Talo oli aika nätti, kehut naapurille!) ja riisuin asunnon muista koristeista. Jäljelle jäi vain kasa neulasia, mutta jokatapauksessa kokemukset pienestä kuusesta oli positiiviset; pieni kuusi oli helppo tuoda kotiin, kuusi tarvitsi yllättävän vähän tarvitsi vettä ja tilaa, ei se nyt niin varissut kun ei suoraan pakkasesta patterin viereen tuonut ja olihan se nyt ihana, vihreä ja valaiseva :) no ministi variseva, juu...


Tai no, en nyt aivan kaikesta raaskinut luopua ja kattokruunun lisäkoristeet saivat vielä jäädä. Koristeet ovat lisääntyneet vuosi vuodelta. Ajattelin vielä ensi vuodeksi lamppujen "yläpuolellekin" jotain helminauhaa tms :)


Heiman  tylsä oli luopua koristeista, mutta onneksi osa tarjosi lohtua :) hieman äklömakeaa lohtua :P


2 kommenttia:

  1. Tää oli se, mistä viikonloppuna puhuin:
    http://parolanasema.blogspot.fi/

    -Liisa

    VastaaPoista
  2. Hei juu, kuullut olen, mutta sehän näyttää näin äkkisilmäykseltä oikein ihanalta! :) Hyvä että vihdoin eksyin sinne. Pitää tutkia paremmin paremmalla ajalla. Kiitti.

    VastaaPoista