lauantai 23. helmikuuta 2013

Glitter-rusettipaketti :)

Vaikka neutraalit värit ja maanläheisyys ovat niin mun juttuni, on pienet väripilkut ja kimalteet toisinaan niin ihania. Ehkäpä juuri siksi, tykkään kovasti Ted Bakerin tuotteista. Ah niitä värejä, ylinaisellisuutta ja glitteriä. Kurkkaa niin tiedät mitä oikein höpötän ;)


Ehkä esteettisessä silmässäni on joku glitter roska, mutta paikka paikoin glitter on vain niiiiiin ihanaa ja jonkinlainen Tedin rusettilaukku on haavelistalla kyllä. Mutta tällä kertaa Tedin laukut inspiroivat ystävän valmistujaislahjan paketointia ja lopputuloksena syntyi Ted Baker -tyylinen glitter-rusetti pakettia somistamaan. Alunperin kultakaupan pakettia "koristi" aivan tuiki tavallinen kikkuraan käherretty vaaleanpunainen lahjanaru. Ei mitään vikaa, mutta se ei vain riittänyt. Alkoi hifistely :D

Ei muuta kun metsästämään sopivaa rusettiainesta. Vastaavan voisi varmasti tehdä glitter nauhastakin, mutta Tiimarista löytyi sopivan väristä todella glitteristä paperia, jota oli helppo leikata ja liimata. Leikkasin rusetit kolmesta osasta.


Alimmaiseen tein leikkaukset päätyihin, keskimmäisen kiepautin lenkiksi ja päälimmäisellä niputin kaikki vielä yhteen. Pakettiin kiinnitin rusetin liiman ja "teippitassujen" avulla. Liimailussa erinäiset hiuspompulat oli kyllä suuressa avussa, kun liimani oli mitä oli ja paperin toinen puoli oli hyvinkin liukasta...


Tein vielä toisen jatkokäyttöä varten. Eli rusetteja voisi kerralla tehdä useammankin varastoon, ettei aina tulisi se pakkauspaniikki viimetinkaan... 0:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti