keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Aloitusteksti

Erilaiset käsityöt ja herkkujen leivonta ovat lähellä sydäntäni ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Mulla onkin aina useampi projekti meneillään ja haen jatkuvasti uusia ideoita kuinka toteuttaa itseni ja millä sisustaa niin omaa kotia, kuin ilahduttaa muita.


Poimin ideoita sieltä täältä mistä niitä nyt vastaan tulee ja sovellan itselleni sopiviksi. Mutta koska hyvät ideat saati ohjeet ovat usein kovan työn alla, päätin kantaa korteni kekoon ja jakaa toteuttamiani ideoita ja ajatuksia itse tekemisestä noin ylipäätään.

Kaikenlaiset diy-hommat on siis lähellä omaa sydäntä. On ihana tehdä itse persoonallista, kun vain ostaa uutta valmiina. Oma sisustus onkin vähän kotoisa sillisalaatti uuden ja vanhan välillä, mutta tavoitteena on aina lämminhenkinen, mutta pienen twistin sisältävä tunnelma. Eli siis sisustusjuttuja, käsitöitä, lahjaideoita, leivontaa, kokkailuja ja kaikenlaisia ideoita ja vinkkejä luvassa!

Ja ideana on se, että jos minäkin osaan, niin kyllä sinäkin osaat :D Tapana ei myöskään ole mitään super kalliita projekteja toteuttaa, vaan sellaisia kaikkien kukkarolle sopivia ja olemassa olevaa hyödyntäviä projekteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti