torstai 20. syyskuuta 2012

Vanhan tavaran rakastajan sydänkranssi



Ensimmäisen oikean blogitekstin ja idean keksiminen olikin sitten vaikeampaa, mutta valitsin vanhemmista projekteistani oheisen sydänkranssin. En muista mistä idean poimin, mutta kranssi kuvastaa mielestäni hyvin taipumustani yhdistää sisustusprojekteissani uutta ja vanhaa.



Toteutukseen tarvitaan:
- sopivan taipuisaa muutaman millin rautalankaa halutussa värissä
- erilaisia tarkoitukseen sopivia pukukoruja (omat on tullut hankittua sieltä täältä)

- monitoimityökalu/pihdit
- sopiva kiharrusputkilo



 Itse suoristin ensin rautalanganlangan peukalon ja pihtien välissä ja kiharsin sen uudelleen putkilon ympärille, jotta kiharat olisivat siistimpiä. Kranssini koostuu kolmesta kiharakerroksesta, jotka kiharsin yksi kerrallaan ja pujottelin sekaisin. Avasin kiharoita sieltä täältä löysemmäksi ja viimeisen jätin kokonaisuudessaan löysemmäksi. 



 Rautalangan loppupäästä muodostin ripustuskoukun ja toisen pään hukkasin koristeen kiinnitykseen. Rautalankojen asettelussa ja sydämen mallin muodostuksessa meni tovi, mutta viimeinen korujen asetteluvaihe olikin kaikista hauskinta. Mallailin koruja ensin vain kranssin päälle ja kiinnitin ne sitten omilla neuloillaan ja sitten kranssi olikin valmis seinälle. Home is where your heart is :)


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti