maanantai 22. lokakuuta 2012

Inspiroivia ideoita

Viikko sitten oli puhetta inspiroivasta joululehdestä, joka mun on aina pakko ostaa ennen joulua (kaupassa juuri hypistelin jo toistakin lehteä…). Muutoin ideoita tulee selailtua paljon puhelimen avulla. Ajattelin jakaa näin nettiajan ihmisenä muutaman paljon tutkailemani inspiraatio-, apu- ja idea-apin :)

Lista ei ole vielä liian pitkä, mutta jatkan listaa sitä mukaa kun hyviä löytyy. Useimmat puhelinsovellukset kun lentää roskakoriin muutaman minuutin jälkeen… Ja kaikki alla olevat apit ovat olleet ilmaisia silloin kun olen itse hankkinut.

craftgawker
Ehdoton suosikki. Etusivulle tulee lähes päivittäin kymmeniä ideoita kivojen kuvien muodossa. Kukin kuva toimii linkkinä blogiin, jossa idea sitten on. Lisäksi erillinen valikko aihealueittain. Ideoita mm. vaate, sisustus, kauneudenhoito, ruoka, koru ja vintage-kategorioissa. Etenkin taideideat ovat todella kekseliäitä! Kirjautumalla saa suosikkinsa muistiin, mutta itse en ole nähnyt tarpeelliseksi, kun silloin olisin ihan runsaudenpulassa :D 

Opin tässä myös, että craftgawker toimii ihan perinteisessäkin netissä :D eli http://craftgawker.com/

Knots 3D
Ihan mahtava 3D solmunteko-opas. Kivoja ja helposti ymmärrettäviä ohjeita kategorioittain, mutta en vaan ole vielä päässyt hyödyntämään, mutta heti kun keksin jonkun projektin, mihin tarvin solmuja koristeeksi, niin tiedän mistä saan avun.

Brit + Co.
Ihan hauska jenkki Brit Morin lifestyleapp, jossa viikottain kokkaus, diy, teknologia, yms. ideoita niin Britiltä kuin muiltakin. Etenkin kivoja kollaaseja ideoista, mutta toisaalta osaa olla vähän jenkkikeskeinen…

Kuvankäsittelyyn…
Kuvankäsittelyyn mulla on niin monta hyvää ohjelmaa, että ei voi kaikkia esitellä, mutta BeFunky, CamWow, Luminance, Fotofitti ja Vintage Cam ovat olleet kovassa käytössä. En häpeä, vaan rakastan retrofilttereitä… Edellä mainituista BeFunky on tämän hetken suosikki hyvän säädettävyytensä vuoksi.


Drops designilta sovellusta odotellessa… vaikka kyllä tuo nettiversiokin todellakin kelpaa :) Siispä takaisin sen inspiroiman pipon pariinEi kommentteja:

Lähetä kommentti