maanantai 15. lokakuuta 2012

Nyt se on ilmestynyt!

O-ou -terkut sohvalta! Koin taas jokavuotisen "pakko saada toi" hetken kaupassa kun Better Homes and Gardenssin Christmas Ideas lehti oli ilmestynyt. Olen kyllä jouluihmisiä ja valmistelut saattavat alkaa jo kesällä. Tänä vuonna ensimmäinen lahja tuli hankittua vasta syyskuussa, joten nyt olen melkein myöhässä...

Tuo tai vastaava joululehti on aina hankittava. Kun niitä on monena vuonna tullut hankittua, niin kyllähän niissä vähän samat ideat osin pyörii, mutta aina on mukana jotain uutta. Ja kun tykkää tehdä joulua, niin ei se hintakaan niin kirpaise (miksi ulkomaiset lehdet ovatkin niin kalliita Suomessa?).

Ja oli ihana, kun tuo lehti alkoi paketointi-idea -jutulla. Ihana, ettei heti menty oman sisustuksen miettimiseen, vaan siihen, kuinka tehdään muillekin mukava Joulu. Siitä siinä kuitenkin on minullekin kyse, lähimmäisenrakkaudesta.


Eli lehden inspiroimia joulujuttuja oletettavasti tulossa tännekin :) Pikaisesti katsottuna ainakin huopaisia kukkasia ja vanhasta paperista askarreltuja kransseja voisi koittaa. En vielä koko lehteä lukenut, koska ei kaikkea voi kerralla ahmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti