keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Juoksuhanskat

Minen osta mitään -marraskuu jatkui eilen tuunauksen merkeissä. Olen jo pidempään havitellut juostessa käsiini hanskoja, jotka stoppaisivat tuulen, mutta  eivät lämmittäisi liikaa. Tähän mennessä sormet ovat jäätyneet nyt talvella ohuissa sormikkaissa ja paahtuneet perinteisissä tumpuissa. Muistelin, että sopiva trikookangaskin hanskoihin olisi ollut valmiina, mutta kun tätä ei löytynytkään, huomasin vaatehuoneen viereisellä hyllyllä olevan kasan vanhoja vaatteita. Hetken asiaa mietittyäni, löytyi hyllyltä juuri sopiva trikoopaita, jonka resorit sopivat hyvin hanskojen varreksi ja paidan kyynärpäävahvikkeetkaan eivät haitanneet "tumppuosaa".


Eli saksin hihat vain tumpun mallisiksi ja ompelin yläsauman kiinni. Peukaloa varten piti jättää yllättävän paljon kangasta, mutta kaiken kaikkiaan super pika ilman sen kummempaa miettimistä -projektiksi oikein sopivat tumput tuli.


Ja tumputkin tuli tänään heti testattua toiminnassa ja oikein toimivat -7 - +1C säähän oikein sopivat varmasti :)

Eli
Minen osta mitään”-maaliskuu, päivä 13
Ostoslakko on pitänyt hyvin, eikä uusia mielihalujakaan ole tullut kun mainospostia ei luukusta tule. Jouksuhanskojen tarvekin tuli ratkaistua ilman uusien hanskojen ostoa, joten kuun puolivälissä fiilikset ovat yhä hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti