keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tölkinnipsurintaneula

Tänään kokeilin työpaikan käsityökerhossa (kyllä, meillä on oma käsityökerho, kun tarpeeksi käsityöinnokkaita työyhteisöömme kuuluu) pieni tölkin nipsu askarteluhetki ja minäkin elämäni ensimmäisen kerran kyseisiin härpäkkeisiin tutustuin. Kaikki lähti ET-lehdestä, mitä töissä tutkimme ja päätimme yhdessä uusimman lehden rintaneulaohjetta koittaa. Ohje löytyy myös nettiETstä.


Innokkaimmat meistä olivat kokeilleet jo kotona eilen illalla. Itse maltoin odottaa ja  työkaverin pienen nipsuvaraston avulla sain kasattua tarvitun 12 samanlaista nipsua. Kun nipsut oli yhdistetty ohjeen mukaan (itsellä mahtui vain kaksi kiinteää silmukkaa per nipsupari), yhdistettiin nipsut rinkiin ja täytettin keskusta sisäänpäin kiertäen kiinteillä silmukoilla. Itse tein kiinteän silmukan joka toiseen edellisen kerroksen silmukkaan ja keskusta täyttyi mukavasti.


Ohjeessa keskustaan oli lisätty nappi, mutta omia nappeja tutkittuani totesin ylijääneen muovikristallin sopivan rintaneulaan paremmin. Ihan hauska kukkanen siitä tuli. Jos olisin yhtään enempää rock-henkinen olisin lisännyt keskelle tuon kuvassa olevan niittivaihtoehdon, mutta se oli hieman liian suurikin, niin asenneniitti sai jäädä odottamaan muita askarteluja. Kaikkea pitää kokeilla ja nyt on tämäkin "muodikas" testaus tehty. Rintaneula varmaan päätyy takkia somistamaan joku päivä, vaikken toisaalta ihan ymmärrä mihin sen kauneusarvo perustuu. Hauska se on joka tapauksessa :)


"Minen osta mitään" -maaliskuu, päivä 20
Mainospostin kieltäminen on toiminut todella hyvin, vaikka siinä samassa menetin kaupungin ilmaisjakelulehden. Pahin houkutus on tähän mennessä ollut nettivaatekaupan spesiaaliale, mutta senkin vältin, kun mitään oikeesti tarpeellista siellä ei ollut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti